אודות רולדין

רשת רולדין הינה רשת קונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל,
עם 67 סניפים בפריסה ארצית (כ-11 סניפים משמשים כבית קפה עם תפריט מנות מגוון)
וקונדיטוריה ראשית בישוב קדימה שבאזור השרון.

הרשת החלה בשנת 1987 כחלום של שני אחים, קובי ואבי חקק, שהכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. בשנת 1989 פתחו השניים חנות ברמת השרון. אביהם בנה עבורם את הדלפקים והמדפים, הגיסה הביאה מתכונים מאימה ואפתה בעזרת מיקסר ידני ביתי. עם הזמן, ליקטו השניים מתכונים מוצלחים מהדודות והשכנות. לימים, קובי לקח על עצמו את הניהול העסקי ואבי את הפאן היצירתי. אבי נסע להשתלמויות בצרפת ובלגיה ושדרג את הידע המקצועי.עם הגידול בביקושים, במחזורים ובקהל הלקוחות, החלו לפתוח עוד ועוד סניפים. חלקם נפתחו בזכיינות וחלקם נשארו בבעלותם.עם השנים הרשת מיצבה עצמה כרשת קונדיטוריות האיכותית ביותר בישראל, המציעה 150 סוגים שונים של מאפים ביתיים הנאפים במקום מידי יום, עוגות, פשטידות, לחמים ועוגיות – כולם בעבודת יד.

הקונדיטוריה הראשית נמצאת ביישוב קדימה שבאזור השרון, המוצרים יוצאים מן המפעל ונשלחים לסניפים לאפייה טרייה, רולדין מקפידה להשיק לפחות 50 מוצרים חדשים מדי שנה. במקביל, הושקעה חשיבה יצירתית בתפריט של 11 בתי קפה של רולדין, על מנת ליצור חיבור בין שני העולמות בהם פועלת הרשת, עולם ההסעדה ועולם האפייה והקונדיטוריה. מידי שנה מחדשים את תפריט האוכל, שרובו מתבסס על עולם האפייה. כך לדוגמא, לקוחות יכולים לאכול ארוחות בוקר המתבססות על מגוון לחמים, מאפים מלוחים ומאפים מתוקים הנאפים במקום, כריכים מלחמניות שנאפות במקום ועוד


מדי יום לשים באהבה

10 טון בצק


120 טון שוקולד

מומסים בשנה




30 טון מאפים

נאפים בשבוע