הצטרפו לmy roladin

מתכון לעוגת גבינה אפויה קלאסית של רולדין

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כמות: 6-8 אנשים

מצרכים

צרכים:
בסיס העוגה  (בצק פריך):
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
200 גרם חמאה
300 גרם קמח (2 כוסות)
1 ביצה
1 טיפה תמצית וניל
1/2 כפית גרדת קליפת תפוז
העוגה (תערובת הגבינה):
135 גרם סוכר (2/3 כוס)
40 גרם קורנפלור(1/3 כוס)
200 גרם גבינה לבנה 9%
300 גרם שמנת חמוצה
200 גרם גבינת שמנת 30%
2 ביצים
חצי מקל וניל

אופן הכנה

בסיס העוגה – (בצק פריך):
מערבלים במערבל עם וו גיטרה את החמאה והסוכר במהירות בינונית. מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל. מוסיפים את הקמח, עד לקבלת בצק.
מרדדים את הבצק ומכניסים לתבנית.
אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות, מוציאים ומצננים.

הכנת העוגה-

מערבבים עם וו גיטרה את הגבינות, שמנת חמוצה וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.

מוסיפים את הביצים והוניל ומערבבים היטב. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

משמנים בספריי שמן את התבנית ומוזגים את התערבות.

אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ- 10 דקות לקבלת קרום שחום. מורידים את החום וממשיכים לאפות ב- 150 מעלות כשעה.

מקררים לילה במקרר לפני הגשה

לפני הגשה מפזרים אבקת סוכר

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים