מס' משתתפים: 9-14 משך הסדנא: 3 שעות עלות: 700 ש"ח לכל הקורס
קורס אפייה מקצועי לנוער

קורס נוער  מחזור 4 -בתאריך 23.07 - לא נותרו מקומות,הקורס מלא !

נפתח קורס נוסף,מחזור 5 - בתאריך 14.8  ,מהרו להירשם להבטיח את מקומיכם!

הקורס יתקיים בתאריכים הבאים:

 14.08  ,16.08  , 17.08

בין השעות 17:00-20:00

לפרטים ושריון מקום יש לשלוח מייל ל karin@roladin.co.il

* מינימום משתתפים לפתיחת הקורס - 8

בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

  1. מפגש ראשון- הכרות בצק שמרים- סדנה עשירה בטעמים, ריחות ומאפים שאי אפשר לעמוד בפניהם!
    תלמדו את הבסיס של הכנת עוגות שמרים ותראו שאפשר להכין אין ספור מאפים מאותו בצק בסיסי.-בתק בריוש,בצק קראנץ, בצד דיניש ..
  2. מפגש שני- פטיסרי וטארלטים- בסדנא נלמד את אופן הכנת בצק פריך, בצק רבוך,כללי עבודה ואפייה נכונה ומקצועית. נלמד להכין טארטים מרשימים, אישיים וגדולים לאירוח.הכנת בצק הטארט, פחזניות מושקעות ואקלרים,למידה של מילויים שונים, טכניקות זילוף וכו.
  3. מפגש שלישי -  קינוחים מפונפנים ברוח רולדין- כיצד מכינים מוס במרקם נהדר? איך עובדים נכון עם ג'לטין? מה הם השילובים הכי מומלצים ? קינוחי כוסות אישיות, קינוח פטיסרי.וכו..

 

הסדנאות הינן מעשיות ,כוללות את כל החו"ג - בסדנאות אנו נעשה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שרולדין משתמשת.

הסדנא מועברת ע"י קונדיטורית  שעובדת בקונדיטוריה הראשית של רולדין

בסיום הסדנא יוצאים עם חוברת מתכונים על מנת שתוכלו להכין כמובן בבית .ומארז של כלל התוצרים שהכנתם במהלך הסדנה.

מיקום והוראות הגעה:

רח’ האופה 1, קדימה צורן