מס' משתתפים: 9-14 משך הסדנא: כ- 10 שעות עלות: 700 ש"ח לכל הקורס
קורס אפייה מקצועי לנוער

נפתח קורס נוסף,מחזור 6 - בתאריך 11.02.2018  

הרישום בעיצומו והקורס יוצא לפועל. הקורס  יתקיים בתאריכים הבאים:

11.02.2018/ 18.02.2018/13.02.2018      בשעות אחה"צ בין 17:30-20:30 

קורס מחזור 7 -ייפתח באפריל- 23.4  /25/4 /30/4 בשעות אחה"צ בין 17:30-20:30

 

לפרטים ושריון מקום יש לשלוח מייל ל karin@roladin.co.il

* מינימום משתתפים לפתיחת הקורס - 8

בקורס נלמד את הנושאים הבאים:

  1. מפגש ראשון- פטיסרי וטארלטים- בסדנא נלמד את אופן הכנת בצק פריך, בצק רבוך,כללי עבודה ואפייה נכונה ומקצועית. נלמד להכין טארטים מרשימים, אישיים וגדולים לאירוח.הכנת בצק הטארט, פחזניות מושקעות ואקלרים,למידה של מילויים שונים, טכניקות זילוף וכו.
  2. מפגש ראשון- הכרות בצק שמרים- סדנה עשירה בטעמים, ריחות ומאפים שאי אפשר לעמוד בפניהם!
    תלמדו את הבסיס של הכנת עוגות שמרים ותראו שאפשר להכין אין ספור מאפים מאותו בצק בסיסי.-בצק בריוש,בצק קראנץ, בצק דיניש ..
  3. מפגש שלישיקינוחים מפונפנים ברוח רולדין- כיצד מכינים מוס במרקם נהדר? איך עובדים נכון עם ג'לטין? מה הם השילובים הכי מומלצים ? קינוחי כוסות אישיות, קינוח פטיסרי.וכו..

 

הסדנאות הינן מעשיות ,כוללות את כל החו"ג - בסדנאות אנו נעשה שימוש בחומרי הגלם האיכותיים ביותר שרולדין משתמשת.

הסדנא מועברת ע"י קונדיטורית שעובדת בקונדיטוריה הראשית של רולדין תחת השף הראשי,אלופת הארץ בתחרות פטיסרי לשנת 2017.אורטל סולמנוב.

בסיום הסדנא יוצאים עם חוברת מתכונים על מנת שתוכלו להכין כמובן בבית .ומארז של כלל התוצרים שהכנתם במהלך הסדנה.

מיקום והוראות הגעה:

רח’ האופה 1, קדימה צורן