הצטרפו לmy roladin

בראוניז גבינה

  • זמן הכנה: שעה
  • כמות: עוגה בתבנית בגודל 20*30

לצפייה בהכנת העוגה לחצו כאן 
קרדיט להכנה ולסרטון – עדי קלינגהופר

הכנת שכבת השוקולד:

מצרכים:

  • 270 גרם חמאה
  • 135 גרם קמח
  • 345 גרם סוכר
  • 4 גרם אבקת אפיה
  • 310 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 6 ביצים
  • 60 גרם שוקולד ג'נדויה חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
  • 60 גרם אגוזי לוז מולבנים שלמים

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-160  מעלות. מרפדים תבנית בגודל 20*30 בנייר אפייה.

ממיסים את השוקולד והחמאה בעזרת בן מרי או בפולסים במיקרוגל בקערה חסינת חום. מערבבים לקבלת תערובת אחידה.

בקערת מיקסר עם מטרפה מקציפים את הסוכר והביצים עד שמתקבלת תערובת בהירה ותפוחה מאוד. מוסיפים את תערובת השוקולד והחמאה ומערבבים במהירות איטית עד שמתקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומקפלים בעזרת לקקן עד שהתערובת אחידה לחלוטין.

משטחים 1000 גרם מהתערובת בתבנית, מפזרים מעל קוביות ג'נדויה ואגוזי לוז.

הכנת שכבת הגבינה:

מצרכים:

  • 20 גרם קמח
  • 110 גרם סוכר
  • 65 גרם מסקרפונה
  • 100 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם גבינת פילדלפיה
  • 100 גרם ביצים

    אופן ההכנה:

    מערבבים את גבינת המסקרפונה, פילדלפיה והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הביצים והשמנת בהדרגה ומערבבים היטב.

    מוסיפים את הקמח ומערבבים בזהירות, יוצקים מעל תערובת הבראוניז ומשטחים.

    בעזרת שק זילוף מזלפים פסים לאורך התבנית משארית תערובת הבראוניז.

    בעזרת שיפוד יוצרים דוגמת שיש.

    אופים כ 35 דק ומצננים.

    חג שבועות שמח מרולדין! ❤️ 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות