-
זמן הכנה: כ- 35 דקות
מצרכים
265 גרם שוקולד מריר
265 גרם חמאה
213 גרם ביצים
175 גרם סוכר
77 גרם קמח
5 גרם אבקת אפייה
אופן ההכנה
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר, בינתיים ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד להמסה מלאה לקבלת תערובת חלקה וחמה.
להוסיף את תערובת השוקולד והחמאה, לערבב מעט
להוסיף את הקמח והאבקת האפייה
ברינג 20 x 30 (לא חובה) לשטח את המסה בעזרת פלטה מדורגת בצורה ישרה
לאפות 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
לאחר צינון של הבראוניז נכין רוטב שוקולד.
מצרכים לרוטב שוקולד
1000 גרם שמנת מתוקה
800 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
אופן ההכנה
מחממים את השמנת ושופכים על השוקולד ולערבב עד לקבל רוטב חלק
למזוג על הבראוניז
לפזר סוכריות
אחרי צינון ניתן לחתוך למנות או להגיש שלם
בתאבון!