- זמן הכנה: 15 דק
- כמות: 8 מנות ברוסקטה
מתכון לברוסקטת עגבניות בזיליקום ומוצרלה
8 פרוסות לחם סיציליאני
שמן זית
מלח גס
סלט עגבניות:
6 עגבניות חתוכות לקוביות
1/4 צרור בזיליקום קצוץ
2 שיני שום כתושות
כף שמן זית
מלח
פלפל שחור
הרכבה:
200 גרם פרוסות גבינת מוצרלה
חוצץ בלסמי מצומצם
אופן ההכנה:
מברישים בשמן זית את פרוסות הלחם
מפזרים מלח גס
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות טורבו כ10 דק או עד שהלחם קריספי
מערבבים את כל מצרכי הסלט ומניחים את הפרוסות המוצרלה על גבי הברוסקטות
מניחים סלט ומעל הכל מזלפים חומץ בלסמי מצומצם.
בתאבון!