-
זמן הכנה: 45-55 דק'
דבש מרציפן ופריחת הדרים
תערובת דבש הדרים
632 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
10 גרם אבקת סודה לשתיה
2 גרם ציפורן
7 גרם קינמון
150 גרם ריבת תות
212 גרם דבש
390 גרם שמן
312 גרם ביצים
155 גרם מים
270 גרם מיץ תפוזים עם חתיכות
300 גרם סוכר
22 גרם מי זהר
אופן הכנה:
במיקסר מכניסים את כל חומרי הגלם חוץ מיבשים, מקציפים הכל יחד למסה אחידה להוסיף יבשים ולערבב עד להטמעה מלאה במיקסר.
קרמבל:
100 גרם חמאה קרה
100 גרם סוכר
100 גרם אבקת שקדים
160 גרם קמח
6 גרם גרידת לימון
6 גרם גרידת תפוז
אופן הכנה:
בקערת מיקסר חמאה קרה מאוד ושאר חומרי הגלם בוו גיטרה בערבוב מהיר עד לקבלת קרמבל.
מרציפן בזילוף לעוגה: 80 גרם מסה
250 גרם מרציפן שקדים
44 גרם אבקת שקדים
100 גרם מחית תפוז
103 גרם חלבונים
אופן הכנה:
מערבבים במיקסר בוו גיטרה מרציפן אבקת שקדים מחית תפוז מערבבים טוב ומוסיפים חלבון בהדרגה. עד לקבלת מסה אחידה.
הרכבת העוגה
550 גרם מסת דבש
80 גרם זילוף מרציפן
60 גרם קרמבל
בתבנית אינגליש קייק משומנת, מעבירים את הבלילה ואופים בתנור שחומם מראש על 170 מעלות כ45- 55 דקות
בתאבון!