חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

טארט טאטן-עוגת תפוחים הפוכה-קוטר 20

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כמות: 6-8 אנשים

מצרכים

לבצק:

350 גר'בצק עלים חמאה

 

 לתפוחים אפויים:

12 תפוחי גרנדסמיט קלופים וחצויים

100 גר' חמאה רכה

חצי כוס סוכר דמררה

 

לקרמל:

כוס סוכר

חצי כוס מים

 

לגלזורה קרמל:

150 גר' נפא'ז (ניתן למצוא בחנויות המתמחות בחומרי גלם)

חצי כוס סוכר

רבע כוס מים

אופן הכנה

  • תפוחים- קולפים את התפוחים ,חותכים לחצאים ומגלענים
  • על תבנית מרופדת בנייר אפייה מורחים את החמאה ומפזרים את סוכר הדמררה ומניחים את התפוחים
  • אופים כ 10 דק' ב 170 מעלות ומקררים
  • בצק עלים- יש להפשיר את בצק העלים כשעה בקירור, לפרוס על מגש מרופד בנייר אפייה ולקרוץ עיגול בקוטר 21
  • קרמל- לבשל סוכר עד שיהפוך להיות קרמל, למזוג את המים בזהירות ולערבב תוך כדי בישול עד לקבלת סירופ קרמל סמיך
  • גלזורה קרמל: לבשל סוכר עד שיהפוך להיות קרמל, למזוג את המים בזהירות ולערבב תוך כדי בישול עד לקבלת סירופ קרמל להוסיף את הנפאז ולערבב עד להמסה.

הרכבת העוגה

  • יוצקים את סירופ הקרמל לתבנית סגורה, מסדרים את התפוחים כמניפה צפופה
  • מניחים את עיגול הבצק עלים על התפוחים ומהדקים בדפנות
  • אופים כ 40 דק' ב 170 מעלות ומקררים.
  • הופכים את העוגה על רשת ויוצקים מעל את גלזורת הקרמל ניתן ליישר את הגלזורה בעזרת פלטה
  • מעבירים את העוגה המצופה ומגישים בטמפרטורת החדר
  • ניתן לחמם ולהגיש עם גלידה וניל לצד העוגה

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות