הצטרפו לmy roladin

טרמיסו

  • זמן הכנה: שעה וחצי
  • כמות: כ- 10 מנות אישיות גדולות

מתכון טרמיסו

לבסיס:

120 גרם חלבונים

120 גרם סוכר

100 גרם חלמונים

50 גרם ביצים

30 גרם חמאה

30 גרם שוקולד מריר

20 גרם קמח

20 גרם קקאו

40 גרם אבקת שקדים

** אופן ההכנה:

מקציפים חלבונים עם סוכר.

מוסיפים בהדרגה חלמונים וביצים.

ממיסים שוקולד עם חמאה, מוסיפים ומערבבים.

מוסיפים קמח, קקאו ואבקת שקדים ומטמיעים בבלילה בקיפול.

מעבירים לתבנית 20*30 ס״מ,

ואופים 12-15 דקות בתנור שחומם מראש על 170°.

לאחר האפייה מניחים לעוגה להצטנן,

וקורצים פס עם רינג 26*8 ס״מ.

לגנאש:

176 גרם שמנת מתוקה

53 גרם גלוקוזה

5 גרם קפה נמס

177 גרם שוקולד חלב

53 גרם שוקולד מריר

35 גרם חמאה

 

** אופן ההכנה:

מחממים בסיר שמנת מתוקה, גלוקוזה וקפה נמס,

וכשחם מוזגים לקערה ובה השוקולדים וחמאה,

מערבבים עם מטרפה להמסת השוקולד.

את זה מוזגים לעוגה.

לבישוקטים:

9 יח׳ בישקוטים

** לסירופ שוקולד:

61 גרם מים

260 גרם סוכר

30 גרם פולי קפה

30 גרם קקאו

שוט אספרסו

** אופן ההכנה:

מכינים בקלחת את סירופ הקפה,

טובלים את הבישקוטים,

חותכים יפה שיכנסו בתבנית ומסדרים בשכבה בתבנית

למוס מסקרפונה:

600 גרם שמנת מתוקה

43 גרם אבקת סוכר

40 גרם ספוג ג׳לטין מומס (6 גרם גלטין+34 גרם מים)

213 גרם גבינת מסקרפונה רכה (להוציא מהמקרר לפני ההכנה לטמפ בחדר)

55 גרם חלמונים

51 גרם סוכר

** אופן ההכנה:

מערבבים מים עם ג׳לטין וממתינים 15 דק לקבלת ספוג ג׳לטין, לאחר מכן ממיסים 20 שניות במיקרו להמסה.

את זה מערבבים עם גבינת מסקרפונה.

מערבבים חלמונים וסוכר, עם תערובת המסקרפונה.

מקציפים יחד שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקבלת קצפת יציבה.

ומאחדים בין 2 הקערות.

מוזגים את המוס לתבנית,

מקפיאים לילה ואז למחרת מפדרים קקאו להגשה.

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים