-
זמן הכנה: כ -20 דק'
-
כמות: 50
מתכון לכדורי שוקולד
מצרכים
2 שרוולי פתי-בר ( 500 גרם)
200 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב
2 כפות גדושות קקאו
קורט מלח
לקישוט
סוכריות צבעוניות
קוקוס טחון
אופן הכנה
מרסקים את הפתי-בר לפירורים גסים או באמצעות מעבד מזון או ידנית ומניחים בקערה עמוקה.
בסיר מרתיחים חלב, חמאה וסוכר , כאשר החלב מגיע לרתיחה מוסיפים את השוקולד והקקאו, מערבבים כל הזמן כדי שהשוקולד לא יישרף , כאשר השוקולד נמס והתערובת אחידה , מעבירים לקערה עם הפתי-בר.
מערבבים בעזרת כף או מרית כך שכל הפירורים יהיו עטופים שוקולד וכאשר התערובת אחידה מעבירים לקירור שעתיים לפחות (אפשר לקצר את הזמן על ידיד קירור במקפיא) .
מוציאים את התערובת הקרה ומגלגלים כדורים, מצפים בסוכריות/ קוקוס ומסדרים בצלחת הגשה. את כדורי השוקולד שומרים בקירור.
בתאבון!