הצטרפו לmy roladin

לבבות אסתר

  • זמן הכנה: 
  • כמות: 20 עוגיות

 

בצק פריך

200 גרם קמח

120 גרם חמאה

80 גרם אבקת סוכר

1 ביצה

20 גרם פרג

25 גרם שקדים טחונים

כפית אחת של תמצית וניל

מרציפן לזילוף

200 גרם מרציפן

50 גרם חלבון ביצה

400 גרם ריבת תות איכותית

 

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה (קרה, חתוכה לקוביות) וקמח עד לקבלת פירורים אחידים.

מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והפרג ומערבבים. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון  נצמד ומניחים במקרר למנוחה כשעה.

בינתיים, מערבבים את המרציפן וחלבון הביצה במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. מניחים עטוף בניילון נצמד עד לשימוש.

מרדדים את הבצק הפריך לעובי של 3 מ"מ בערך וקורצים עם קורצן לב 20 יח'.

מסדרים על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10-12 דק עד להזהבה.

מקררים ומזלפים בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן קטן מסגרת של מרציפן. אופים שוב כ 7-10 דק' עד להזהבה קלה.מקררים

מחממים את ריבת התות ומזלפים בתוך הלבבות.

 

בתיאבון!

 

 

 

 

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים