חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

לחם קיפוד

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כמות: מנה אחת

מצרכים

כיכר לחם
בצל ירוק
125 גרם ממרח פסטו
125 גרם ממרח עגבניות מיובשות
8 שיני שום כתושות
5 כפות שמן זית
100 גר' מוצרלה פתיתים של השף הלבן

אופן הכנה

מחממים תנור ל 180- מעלות ומרפדים תבנית בנייר כסף.
בעזרת סכין חדה חורצים את כיכר הלחם לאורך ולרוחב,
יש לשים לב לא להגיע עם הסכין עד לתחתית הכיכר.
מערבבים בקערה את ממרח הפסטו,
העגבניות המיובשות והשום.
יש לבצוע את כדורי המוצרלה ל 8 חתיכות.
מניחים את כיכר הלחם על נייר הכסף וממלאים את החריצים
בתערובות הממרחים וגבינת המוצרלה.
מורחים את כיכר הלחם בנדיבות בשמן זית,
מכניסים לתנור ל 10- דק' אפיה.
מפזרים בצל ירוק קצוץ לקישוט ומגישים לשולחן.

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות