חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

מרקיז שוקולד

  • זמן הכנה: 
  • כמות: 

מצרכים

תבנית מרופדת בנייר אפיה

עוגיות:

270 גרם שוקולד מריר

150 גרם סוכר (3/4 כוס)

70 גרם חמאה

260 גרם קמח (2 כוסות)

30 גרם אבקת קקאו (3 כפות)

10 גרם אבקת אפייה (1 כף)

2 טיפות תמצית וניל

1/2 פקק ברנדי

4 ביצים

120 גרם אבקת סוכר (1 כוס)

אופן הכנה

  • ממיסים מעל בן מארי* את השוקולד עד להמסה מלאה.
  • בסיר נפרד ממיסים את החמאה עד להמסה מלאה.
  • מעבירים את השוקולד המומס והחמאה המומסת למערבל מזון, ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב  את כל שאר המרכיבים, למעט אבקת הסוכר.
  • מעבירים למקרר למשך לילה שלם ומוציאים.
  • מחממים תנור ל -170 מעלות.
  • יוצרים כדורים, מצפים באבקת סוכר ומניחים בתבנית
  • אופים כ-12 דקות, מוציאים, מצננים ומגישים

  *בן מארי – ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מניחים מעליו סיר נוסף, שתחתיתו אינה נוגעת במים. שמים בו את השוקולד ומחממים עד להמסה מלאה.

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות