הצטרפו לmy roladin
לבבות אסתר ממולאים שוקולד רולדין

לבבות אסתר

  • זמן הכנה: כ-40 דק'
  • כמות: כ-25 עוגיות

לבבות אסתר

בצק פריך

חמאה – 125 גרם

קמח – 200 גרם

אבקת סוכר – 80 גרם

קמח שקדים – 25 גרם

תמצית וניל איכותית – כפית

פרג – 20 גרם

ביצים – 50 גרם (ביצה אחת)

קורט מלח

מרציפן לזילוף

מרציפן-  600 גרם

חלבון ביצה – 120 גרם (4 חלבונים)

 

מילוי ריבה לזילוף 

סוכר – 200 גרם

ריבת תות – 400 גרם

מים – 100 גרם

פקטין – 4 גרם

צבע מאכל אדום

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה (קרה, חתוכה לקוביות) וקמח עד לקבלת פירורים אחידים

מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והפרג ומערבבים. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון  נצמד ומניחים במקרר למנוחה כשעתיים.

הכנת מרציפן

מערבבים את המרציפן עם חלבון הביצה במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. (חשוב להוסיף את החלבון למיקסר בהדרגה) .מניחים עטוף בניילון נצמד עד לשימוש.

מכינים את המילוי הריבה 

מניחים בקערה בצד 25 גרם סוכר ומערבבים עם הפקטין.

בסיר מניחים  את הריבת תות .מבשלים עם הסוכר, מוסיפים מים עד לרתיחה מלאה. מרגע הרתיחה מוסיפים את הסוכר עם הפקטין שערבבנו קודם. ומנמיכים לאש בינונית  וטורפים עם מטרפה ידנית כ3 דק' בישול נוסף.

מרדדים את הבצק הפריך לעובי של 3 מ"מ בערך וקורצים עם קורצן לב 20 יח'

מסדרים על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10-12 דק עד להזהבה.

מקררים ומזלפים בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן קטן מסגרת של מרציפן. אופים שוב כ 7-10 דק' עד להזהבה קלה. מקררים

מזלפים באמצעות מד ליטר עמיד לחום  לתוך מסגרת הלבבות .

 

בתאבון!

 

 

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים