• משך: 3 וחצי שעות
  • מס' משתתפים: 16
  • גילאים: 18 ומעלה

תמיד רציתם להכין לחם בייתי במקום לקנות בסופר?

למה אתם מחכים?! עכשיו ברולדין סדנת לחמים, נלמד על חומרי הגלם השונים לאפיית לחם ותפקידם.

נתרגל ערבוב החומרים ולישה נכונה, התפחה, אפייה איכותית בתנור הביתי וכלים מקצועיים נוספים

מה מכינים?

  • לחם מחמצת אגוזים וחמוציות
  • פוקאצ'ת ענן עם תוספות
  • לחם דגנים עשיר
  • פרצעל בווארי

משך הסדנה 3 וחצי שעות

הסדנה מתקיימת בתאריך 21.7 בשעה 18:00

 

עלות: 290 ש"ח

מבצע!! בקניית שני כרטיסים הכרטיס השני ב 230 ש"ח

לפרטים נוספים: קארין 054-2576885

לפי הנחיות משרד הבריאות:

  • יש לעטות מסיכה מרגע הכניסה למתחם
  • יש להציג תו ירוק ות.ז בכניסה לפעילות
  • ניתן להסיר את המסיכה כשאתם ישובים במקומכם 0 לאכילה, שתייה או שאלות לשף)
  • במהלך הסדנה יש להקפיד על שטיפת ידיים מרובה
  • לידיעתכם, הסדנה אקטיבית והמשתתפים מתקרבים ומתרחקים האחד מהשני במהלך הסדנה
חשוב!

ניתן לבצע שינויים / ביטולים באמצעות המייל עד 2 ימי עסקים טרם מועד הסדנא שנקבע.
לא יינתן החזר כספי בגיל ביטול או אי הגעה מעבר לטווח זמן זה מכל סיבה שהיא.
רגישות לאלרגניים - המאפים והקינוחים שנכין עשויים להכיל בוטנים , אגוזים, שומשום, גלוטן, חלב, סויה וביצים.
עדיפות לנעלים סגורות ושיער אסוף.
חניון זמין - חניון גג צמוד לרמי לוי