• משך: 3 מפגשים / 3 שעות
  • מס' משתתפים: 16
  • גילאים: 10 ומעלה

תמיד חלמתם להיכנס למטבח ולצאת משם עם קינוחים שכולם יעופו עליהם?

בקורס האפייה המקצועי של רולדין לבני נוער תלמדו הכנת מקרונים במגוון טעמים, ממתקים מיוחדים, זילוף וקישוטי שוקולד ושלל טכניקות.

הקורס מועבר ע"י קונדיטורית של רולדין

בקורס 3 מפגשים של 3 שעות, כאשר בכל מפגש התמקדות בנושא אחר

הקורס מתקיים בתאריכים

מפגש 1 (9.8): הכנת מקרונים במגוון טעמים וצבעים

מפגש 2 (11.8): סדנת ממתקים מיוחדים

מפגש 3(13.8): סדנת זילוף וקישוטי שוקולד

בכל מפגש המשתתפים יוצאים עם מארז של הקינוחים שהכינו

לפרטים נוספים: karin@roladin.co.il

חשוב!

בהתאם להנחיות משרד הבריאות לפי תחילת הסדנה ימדד חום לכל משתתף ועליו לחתום על טופס הצהרת בריאות.

הפעילות תתקיים עם חבישת מסיכה

משתתף שיגיע עם חום או יסרב לחתום על טופס לא יוכל להיכנס לפעילות

ניתן לבצע שינויים / ביטולים באמצעות המייל עד 2 ימי עסקים טרם מועד הסדנא שנקבע.
לא יינתן החזר כספי בגיל ביטול או אי הגעה מעבר לטווח זמן זה מכל סיבה שהיא.
רגישות לאלרגניים - המאפים והקינוחים שנכין עשויים להכיל בוטנים , אגוזים, שומשום, גלוטן, חלב, סויה וביצים.
עדיפות לנעלים סגורות ושיער אסוף.
חניון זמין - חניון גג צמוד לרמי לוי