חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

עוגיות לינזר

  • זמן הכנה: 20 דקות
  • כמות: 6-8 אנשים

רכיבים לתבנית מרובעת בגודל 30*20:

 לבצק פריך שקדים:

60 גר' חמאה

90 גר' אבקת סוכר

מקל וניל

1 ביצה

110 גר' שקדים טחונים

20 גר' קוקוס

10 גר' קורנפלור

70 גר' קמח תפוחי אדמה

400 גר' קונפיטורת פירות יער

לשטרויזל קוקוס ושקדים:

100 גר' סוכר

100 גר' חמאה קרה

מקל וניל

100 גר' שקדים טחונים

100 גר' קוקוס טחון

170 גר' קמח תפוחי אדמה

אופן ההכנה:

לבצק פריך שקדים:

  • במקסר עם וו גיטרה להקרים את החמאה , הוניל ואבקת הסוכר.
  • בהדרגה ותוך כדי ערבוב יש להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
  • להוסיף את כל שאר החומרים לתערובת החמאה גם כן תוך כדי ערבוב איטי במקסר.
  • למרוח בעזרת פלטה על תבנית אפייה ולאפות כ- 10 דק' בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות .
  • לקרר.
  • למרוח את קונפיטות פירות היער.

שטרויזל קוקוס ושקדים:

  • במקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • לפזר שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער
  • לאפות כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות .
  • לקרר , לפזר באבקת סוכר ולחתוך לקוביות.

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות