- זמן הכנה: כחצי שעה
עוגת פאדג' שוקולד כשרה לפסח
500 גרם שוקולד מריר 60%
250 גרם חמאה
300 גרם חלבונים בטמפ' החדר ( 10 חלבונים)
240 גרם חלמונים (10 חלמונים)
200 גרם סוכר
60 גרם קורנפלור
10 גרם קקאו
3 גרם מלח ים אטלנטי
אופן הכנה:
להמיס חמאה ושוקולד יחד.
מנפים קקאו וקורנפלור לתוך תערובת השוקולד . ומערבבים עד להטמעה.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר .
מוסיפים בהדרגה חלמונים .
לוקחים מתערובת הביצים המוקצפת ומערבבים עם תערובת השוקולד .
בתבנית אפיה קוטר 24, משמנים עם חמאה את הדפנות.
אופים במשך 45-50 דקות , 160 מעלות.
*מרכז העוגה צריך להישאר רוטט בעת הוצאה מהתנור ודפנות העוגה יציבות.
בתאבון!