חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

פאי האגוזים שכבש את השרון

  • זמן הכנה: 50 דקות
  • כמות: 4-6 אנשים

לסבלה השקדים:

420 גרם קמח
260 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות
160 גרם סוכר
50 גרם קמח שקדים
2 ביצים

1 כפית תמצית וניל
קורט מלח ים

לטופי:

800 גרם סוכר
450 מ״ל שמנת מתוקה
מקל וניל
50 גרם סירופ מייפל
קורט מלח ים אטלנטי
50 גרם חמאה רכה
800 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:

להכנת הטופי:

  1. מניחים 200 גרם סוכר בסיר מעל אש בינונית. מבשלים לקרמל יבש ומוסיפים את הסוכר בהדרגה.
  2. חוצים את המקל הווניל ומניחים בסיר עם השמנת המתוקהף סירופ המייפל והמלח ומביאים לסף רתיחה.
  3. מוסיפים את תערובת השמנת החמה לקרמל בהדרגה ותוך ערבוב. מוסיפים את החמאה ובעזרת בלנדר מוט טוחנים לרוטב חלק. מוסיפים את אגוזי המלך ומערבבים היטב.

להכנת העוגיות:

    1. מחממים תנור ל- 170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
    2. על גבי משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ליריעה בעובי 3.5 מ"מ. מעבירים בזהירות לתבנית ומהדקים לדפנות. בעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק ואופים 10 דקות.
    3. מניחים מעל את תערובת האגוזים. מכסים בנייר אפייה, משטחים לשכבה אחידה ומהדקים היטב.
    4. מסירים את נייר האפייה ומורידים את חום התנור ל- 160 מעלות. אופים 30 דקות נוספות.
    5. מצננים היטב לפני שחותכים לריבועים בגודל 4*4 ס"מ

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות