-
זמן הכנה: 40-45 דקות
-
כמות: 2 קייקסים
מתכון קייקס בננה שוקולד צ'יפס
100 גרם שמן
80 גרם מים
2 בננות מעוכות
140 גרם קמח תמי רב תכליתי
8 גרם אבקת אפייה
230 גרם ביצים (4.5 ביצים m)
40 גרם קוקוס
40 גרם אבקת שקדים
1 מקל וניל / כפית תמצית וניל
100 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
50 גרם שוקולד צ׳יפס
תערובת אגוזים:
200 אגוזי פקאן קצוצים
100 גרם סוכר חום
20 גרם שמן
ציפוי:
3 כפות סוכר חום
אופן הכנה:
תערובת אגוזים –
בקערה מערבבים הכל יחד
הכנת תערובת עוגה:
במיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים ביצים ושני סוגי סוכר עד לקבלת קציפה תפוחה ויפה, הקצפה של 6 דק׳ לפחות, מנמיכים את המהירות ומוסיפים בננות, שמן ומים.
לאחר מכן את כל שאר המצרכים פרט לשוקולד, ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוזגים לתבניות משומנות, 3/4 גובה
מוסיפים שוקולד צ׳יפס
ומעליו את תערובת האגוזים ובעזרת סכין יוצרים מעין שמיניות לערבוב קל.
מפזרים מעל סוכר חום
אופים בתנור שחומם מראש 170 מעלות טורבו
בין 40-45 דק׳.
תהנו❤️