חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

קיש פטריות

  • זמן הכנה: 
  • כמות: 

תבנית עגולה בקוטר 21 סמ', וגובה 3 סמ'

הבצק:

120 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות

200 גר' קמח

1 חלמון (20 גרם)

1/2 כפית מלח

30 מ"ל מים

 

מילוי:

2 תפו"א גדולים

בצל לבן גדול

סלסלת פטריות שמפיניון

טימין טרי

מלח

פלפל שחור

 

רוטב רויאל:

23 גרם קמח

130 גרם חלב

200 גרם שמנת מתוקה 42%

1 כף קוטג'

2 ביצים

1 קורט פלפל שחור

1 קורט מלח

1 קורט אגוז מוסקט

מעל הקיש:

50 גרם פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

מקלפים ופורסים את תפו"א לפרוסות בעובי כ 1 ס"מ

מפזרים על מגש אפיה עם נייר אפיה ומזלפםי מעט שמן זית מעל. מפזרים מעט עלי טימין, מלח ופלפל

אופים בתנור שחומם מראש ל 200 מעלות כ 10-15 דק עד להשחמה. מצננים

חוצים את הפטריות לרבעים ( או חצאים אם הן קטנות)

פורסים את הבצל לפרוסות ומטגנים במחבת עם מעט שמן זית על לשקיפות

מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להשחמה. מצננים

להכנת הרויאל:

מערבבים בקערה את כל המרכיבים לבלילה אחת

להרכבת המאפה:

מנחים את פרוסות תפו"א בתחתית הקיש

מפזרים את הסצל והפטריות  מעל באופן שווה

מוזגים מעל רויאל עד לשפת הקיש

מפזרים מעל גבינת פרמזן מגורדת

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 35-40 דק

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות