הסניפים שלנו פתוחים!

קרוסטיני עגבניות ואבוקדו

  • זמן הכנה: שעה
  • כמות: 4 מנות

מרכיבים:

כיכר לחם
4 עגבניות בשלות בגודל בינוני
חתוכות לרבעים
12-15 עגבניות שרי בשלות
אבוקדו גדול ובשל
בצל ירוק קצוץ
2 כפיות מיץ לימון סחוט טרי
מעט טימין ואורגנו מיובשים
מלח ופלפל לפי צורך
8 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 150 מעלות,
מרפדים תבנית אפיה בנייר כסף ועליה מסדרים
את פרוסות העגבניות והעגבניות שרי
ועליהן מזלפים שמן זית, מפזרים טימין, אורגנו,
מלח ופלפל.
את העגבניות צולים למשך 25-30 דקות
עד שקליפת העגבניה נסדקת.
פורסים את הלחם לפרוסות בעובי ס"מ
ומזלפים בשמן זית,
מפזרים אורגנו, מלח ופלפל.
אופים בתנור בחום של 160 מעלות כ- 7-13
דקות עד שהלחם נהיה פריך.
חותכים את האבוקדו לקוביות
וסוחטים עליו לימון.
חותכים את העגבניות לקוביות גסות ומערבבים
את העגבניות והאבוקדו בקערה.
מניחים את פרוסות הלחם על צלחת הגשה
ומעליהן מפזרים את העגבניות, אבוקדו ובצל
ירוק קצוץ.

ניתן לפורר מעל בולגרית מעודנת 16% של פיראוס להעשרת הכריך

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות