הסניפים שלנו פתוחים!

רכה ומתוקה: עוגת בריוש ריקוטה פרסקה

  • זמן הכנה: 40 דקות
  • כמות: 6-8 אנשים

המרכיבים:

הבצק:

185 גרם קמח
20 גרם שמרים לחים
2 ביצים (100 גר')
90 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
40 מיליליטר חלב
5 גרם מלח
30 גרם סוכר

מלית הריקוטה:

150 גרם ריקוטה פרסקה
50 גרם שמנת של פעם
50 גרם גבינה 9%
2 חלמונים
25 גרם פודינג וניל
40 גרם סוכר
1/2 כפית תמצית וניל גרגרים

 

אופן ההכנה:

  1. הבצק: מערבבים במיקסר את הקמח, הסוכר והשמרים. מוסיפים ביצים, תמצית וניל וחלב. מעבדים במהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד.
    מוסיפים מלח וחמאה ומערבבים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד וחלק. מעבדים במהירות בינונית במשך 5 דקות עד לקבלת בצק רך
    מעבירים את הבצק לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך לילה.
  2. המלית: מערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.
  3. הרכבת העוגה: מוציאים את הבצק למשטח עבודה מקומח ומרדדים למלבן בעובי 5 מ״מ, אורך 50 ס״מ, רוחב 10 ס״מ.
  4. מורחים שכבה אחידה של המלית, מגלגלים את הבצק לרולדה ארוכה, מקפלים לשניים. ומגלגלים לצורת בורג. מניחים בתבנית אפייה ומתפיחים כשעתיים בסביבה לחה של 30 מעלות.
  5. מזגגים מעל ביצה טרופה ומפזרים סוכר גבישי.
  6. מחממים מראש ל-170 מעלות למשך 20-30 דקות. מוציאים, מצננים ובוזקים מעל אבקת סוכר.

אין לכם זמן להכין לבד? קולקציית שבועות מפנקת עכשיו בחנויות

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות