הכנו לכם מתכון קליל- בראוניז נימוח עם סוכריות צבעוניות שיעשה מתוק בלב ובנשמה🍫🫶🏼
מה צריך?
265 גרם שוקולד מריר
265 גרם חמאה
213 גרם ביצים
175 גרם סוכר
77 גרם קמח
5 גרם אבקת אפיה
אופן ההכנה:
1.בקערת מיקסר מקציפים את הביצים והסוכר, בינתיים ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד להמסה מלאה לקבלת תערובת חלקה וחמה.
2.להוסיף את תערובת השוקולד והחמאה, לערבב מעט
3.להוסיף את הקמח והאבקת האפייה
4.ברינג 20 x 30 (לא חובה) לשטח את המסה בעזרת פלטה מדורגת בצורה ישרה
5.לאפות 20 דקות בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות.
לאחר צינון של הבראוניז נכין רוטב שוקולד:
גרם 1000 שמנת מתוקה
800 גרם שוקולד חלב
200 גרם שוקולד מריר
6.מחממים את השמנת ושופכים על השוקולד ולערבב עד לקבל רוטב חלק
למזוג על הבראוניז
7.לפזר סוכריות
8.אחרי צינון ניתן לחתוך למנות או להגיש שלם
סוגרים שבוע עם מתכון לבריוש שוקולד שמחמם את הלב🥧🫶🏼
מצרכים:
1000 גרם קמח
110 גרם סוכר
20 גרם מלח
40 גרם דבש/ סוכר אינוורטי
35 גרם שמרים טריים
150 גרם ביצים
450 גרם חלב
250 גרם חמאה
10 גרם משפר אפיה
370 גרם שוקולד ציפס מריר/חלב
מתכון לסירופ:
500 גרם סוכר
650 גרם מים
לבשל בסיר עד להמסה מלאה של הסוכר.
אופן ההכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרהנשמים את כל חומרי הגלם מלבד חמאה ומלח
מתחילים ללוש את הבצק לאחר שהבצק התאחד מתחילים להוסיף את החמאה והמלח בהדרגה.
וממשיכים לערבב עד שהבצק נפרד מהקערה חלק ואחיד.
לבסוף מוסיפים את השוקולד צ’יפס לערבוב אחרון.
מכסים את הקערה בניילון נצמד לשעה, מורידים את האוויר ומעבירים למקרר למנוחה נוספת של 4 שעות – עד לילה.
עושים כדורים של בערך 100 גרם לכדור, מסדרים בתבנית ייעודית (ניתן לאפות גם ללא תבנית) מתפיחים כשעה עד שעה וחצי עד להכפלת הנפח. מורחים ביצים בעזרת מברשת. אופים על 170 מעלות ל-15משך דקות. מומלץ למרוח סירופ סוכר שהבריוש יוצא מהתנור.
בכל שנה אנחנו מכריזים על קולקציית הסופגניות שלנו בדרך מקורית וגדולה, הפעם החלטנו שאין מי שראוי יותר להכריז עליה ולטעום אותה בפעם הראשונה מאשר החיילים שלנו 🫶🇮🇱
אתמול הגענו לאחד משטחי הכינוס עם קולקציית הסופגניות החדשה שלנו, עגלת הקפה, צוות הקונדיטורים וכל משפחת רולדין כדי לשמח את הגיבורים שלנו בחזית, וזו רק טעימה ממה שהכנו לכם לחג…
עם ישראל חי! 💪🏻
ממשיכים עם מתכונים לרגעים מתוקים,
והפעם הפחזניות שלנו 💙
מצרכים לבצק הפחזניות:
193 גרם קמח
11 גרם סוכר
160 גרם חלב
קורט מלח
348 גרם ביצים ( 6 ביצים בגודל L )
158 גרם מים
129 גרם חמאה
מצרכים למילוי (בהקצפה):
500 גרם שמנת מתוקה
40 גרם אבקת סוכר
20 גרם פודינג
אופן הכנה:
בסיר רחב מוסיפים את החמאה, חלב, סוכר מלח ומים.
מבשלים עד לחימום, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת בצק רבוך ומכבים את הגז.
מעבירים למיקסר עם וו גיטרה
ולאחר שתי דקות מתחילים להוסיף את הביצים בהדרגה בזרם דק.
מעבירים לשק זילוף עם צנתר ייעודי ( אפשר חלק/ צרפתי)
מזלפים על מגש עם נייר אפייה
אופים בתנור שחומם מראש על 140 מעלות כ25-30 דקות ומזלפים פנימה את המילוי.
אופציות לקישוט:
רוטב שוקולד (200 גרם שוקולד + 100 גרם שמן צמחי
פונדנט / רויאל אייסינג (ניתן לקנות בחנויות מתמחות/בסופרים) או אבקת סוכר
הכנתם? צלמו לנו!
ימים לא פשוטים עוברים על כולנו ולכן חיפשנו דרך שבה נוכל להמתיק מעט לילדיכם ולכם את הזמן בבית אז צילמנו עבורכם הכנת מתכון קליל וטעים של כדורי שוקולד.
הכנתם? שתפו אותנו ❤️
*מתכון לכדורי שוקולד (כ-50 כדורים)*
מצרכים:
2 שרוולי פתי-בר (500 גרם)
200 גרם חמאה
400 גרם שוקולד מריר
1/4 כוס סוכר
3/4 כוס חלב
2 כפות גדושות קקאו
קורט מלח
לקישוט:
סוכריות צבעוניות
קוקוס
אופן הכנה:
מרסקים את הפתי-בר לפירורים גסים (באמצעות מעבד מזון או ידנית) ומניחים בקערה עמוקה. בסיר מרתיחים חלב, חמאה וסוכר, כאשר החלב מגיע לרתיחה מוסיפים את השוקולד והקקאו. מערבבים כל הזמן כדי שהשוקולד לא יישרף.
כאשר השוקולד נמס והתערובת אחידה, מעבירים לקערה עם הפתי-בר. מערבבים בעזרת כף או מרית כך שכל הפירורים יהיו עטופים שוקולד וכאשר התערובת אחידה מעבירים לקירור שעתיים לפחות (אפשר לקצר את הזמן על ידיד קירור במקפיא).
מוציאים את התערובת הקרה ומגלגלים כדורים, מצפים בסוכריות / קוקוס ומסדרים בצלחת הגשה.
את כדורי השוקולד שומרים בקירור. בתאבון!