הצטרפו לmy roladin

bread פודינג מלוח

  • זמן הכנה: כשעה

המתכון של בתיה שורק ל- bread פודינג מלוח

מצרכים:

לחם מחמצת זיתים של רולדין פרוס לקוביות

4 ביצים

1 מיכל שמנת 250 מ״ל (15% ומעלה)

כוס חלב 240 מ״ל

3 שיני שום כתושות

1/2 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור

כ-1/4 צרור עירית קצוצה

100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת (לבחירתכם)

מעט שמן זית- בהגשה

 

אופן הכנה:

בקערה משומנת מעט בשמן זית מניחים את קוביות הלחם, טורפים ביצים, חלב, שמנת מלח ופלפל ומוזגים את התערובת על גבי קוביות הלחם.
מוודאים שכל קוביות הלחם נספגות , מפזרים עירית וגבינה , בעזרת כף מזיזים קוביות כך שהגבינה והעירית יתפזרו גם בין הקוביות הלחם.
מניחים במקרר כחצי שעה שהלחם יספוג את הנוזלים.
אופים בתנור שחומם מראש טורבו 180 מעלות כ-30 דק׳ להזהבה יפה מאוד ומגישים

 

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים