icon
icon
אודות רולדין

ברוכים הבאים לעולם השוקולד , הפטיסרי , העוגות הנימוחות, המאפים המפנקים והלחמים המיוחדים.

ברוכים הבאים לעולם של רולדין, רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל.

רולדין נולדה כמו באגדות הכי מתוקות במוחם הקודח ממתכונים של שני אחים, קובי ואבי חקק. השניים הכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. בשנת 1989 פתחו קובי ואבי חנות קטנה ברמת השרון וכל השאר, כמו שאומרים היסטוריה.

רולדין תפחה ותפחה וכיום מונה הרשת  77 סניפים בפריסה ארצית, 7 מהם בתי קפה שמציעים ארוחות מפנקות לצד קפה איטלקי משובח טחון במקום.הקסם מתחיל בקונדיטוריה הראשית של רולדין בישוב קדימה.

שם מערבבים מידי יום את המרכיבים האיכותיים ביותר, לשים, מרדדים, ממלאים ולאחר מכן שולחים את כל הטוב הזה היישר לסניפים.

 

נכנסתם לרולדין? אחרי שתתאוששו מהריח המשכר תוזמנו לבחור מתוך מגוון ענק של יותר מ- 180 סוגים שונים של מאפים טריים הנאפים במקום מידי יום.

עכשיו, אחרי שבחרתם, קחו את המאפים אחר כבוד הביתה ותיהנו מהם עם המשפחה (אם כמובן לא תתפתו בדרך לתת ביס ועוד ביס...).

בזכות רולדין הפך חג החנוכה לחג רולדין שמח.

מידי שנה מכינה רולדין קולקציה חדשה ומרגשת של סופגניות עם שלל מילויים חדשים ומפתיעים. לא פלא שהקריאה מתי פורים הפכה למתי חנוכה...

אבל אנחנו ברולדין לא קופאים על השמרים.

הקונדיטור הראשי שלנו נוסע מידי שנה להתעדכן בתערוכות האוכל הגדולות בעולם וחוזר עם מתכונים חדשים, צירופים יצירתיים וטעמים שלא הכרתם.

הכל כדי שאתם תיהנו יום יום מהמאפים האיכותיים והמפנקים ביותר.

או בחמש מילים: רולדין, הרגע הכי מפנק ביום.


מדי יום לשים באהבה

10 טון בצק


120 טון שוקולד

מומסים בשנה




30 טון מאפים

נאפים בשבוע