icon
icon
אודות רולדין

ברוכים הבאים לעולם השוקולד והקינמון, העוגות הנימוחות, המאפים המפנקים והלחמים המיוחדים. ברוכים הבאים לעולם של רולדין,

רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל.

ברוכים הבאים לעולם השוקולד והקינמון, העוגות הנימוחות, המאפים המפנקים והלחמים המיוחדים. ברוכים הבאים לעולם של רולדין, רשת הקונדיטוריות ובתי הקפה הגדולה והאיכותית ביותר בישראל.

רולדין נולדה כמו באגדות הכי מתוקות במוחם הקודח ממתכונים של שני אחים, קובי ואבי חקק. השניים הכינו מאפים ביתיים בעבודת יד ומכרו אותם מדלת לדלת. בשנת 1989 פתחו קובי ואבי חנות קטנה ברמת השרון ולאחר כמה שנים הצטרף אליהם לפיתוח הסניפים האח הגדול דוד קינן

וכל השאר, כמו שאומרים היסטוריה.

רולדין תפחה ותפחה אל החברה הצטרף כשותף איש העסקים  גולן עינת  שסייע לצמיחה של הרשת. כיום הרשת מונה  78 סניפים בפריסה ארצית המציעים מאפי בוטיק וקפה איטלקי משובח שנטחן במקום ועוד 10 סניפים בתכנון עתידי. בתשעה מהסניפים תמצאו בתי קפה איכותיים עם תפריט ארוחות חלבי מגוון.

הקסם מתחיל בקונדיטוריה הראשית של רולדין בישוב קדימה.

 

שם מערבבים מידי יום את המרכיבים האיכותיים ביותר, לשים,מרדדים,ממלאים ולאחר מכן שולחים את כל הטוב הזה היישר לסניפים.


נכנסתם לרולדין? אחרי שתתאוששו מהריח המשכר תוזמנו לבחור מתוך מגוון ענק של יותר מ- 100 סוגי עוגות ו מאפים טריים הנאפים במקום מידי יום.

בזכות רולדין הפך חג החנוכה לחג רולדין שמח.

מידי שנה מפתחים ברולדין קולקציה חדשה ומרגשת של סופגניות עם שלל מילויים  וציפויים חדשים ומפתיעים ומאות אלפי לקוחות גודשים את הסניפים ונהנים מקולקציה בהשראת עולם הפטיסרי הצרפתי.

אנחנו ברולדין לא קופאים על שמרים.

שלומי פדידה, הקונדיטור הראשי של הרשת מבקר מידי שנה בקורסים עולמיים ומפגשים עם שפים מובילים מרחבי העולם כדי לחזור הביתה עם מתכונים חדשים ולהגיש לכם טעמים שלא הכרתם..


מדי יום לשים באהבה

10 טון בצק


120 טון שוקולד

מומסים בשנה




30 טון מאפים

נאפים בשבוע