הצטרפו לmy roladin

לבבות אסתר

  • זמן הכנה: שעתיים (כולל זמן מנוחה לבצק)
  • כמות: 20 יחידות

מצרכים

400 גרם ריבת תות איכותית

בצק פריך:

קמח 200 גרם

חמאה 120 גרם

אבקת סוכר 80 גרם

ביצה 1 ( מדיום)

פרג 20 גרם

שקדים טחונים 25 גרם

תמצית וניל כפית 1

מרציפן לזילוף:

מרציפן 200 גרם

חלבון ביצה 50 גרם

 

אופן הכנה

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה (קרה, חתוכה לקוביות) וקמח עד לקבלת פירורים אחידים

מוסיפים את אבקת הסוכר, השקדים הטחונים והפרג ומערבבים. מוסיפים את הביצה ותמצית הוניל ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד.

עוטפים בניילון  נצמד ומניחים במקרר למנוחה כשעה.

בינתיים מערבבים את המרציפן וחלבון הביצה במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים. מניחים עטוף בניילון נצמד עד לשימוש

מרדדים את הבצק הפריך לעובי של 3 מ"מ בערך וקורצים עם קורצן לב 20 יח'

מסדרים על נייר אפיה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 10-12 דק עד להזהבה.

מקררים ומזלפים בעזרת שק זילוף עם צנטר משונן קטן מסגרת של מרציפן. אופים שוב כ 7-10 דק' עד להזהבה קלה. מקררים

מחממים את ריבת התות ומזלפים בתוך הלבבות

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים