הצטרפו לmy roladin

השילוב המושלם: מאפה תרד-ריקוטה

40 יחידות

מרכיבים לבצק:

370 גרם חמאה, רכה

370 גרם קמח

250 גרם גבינה לבנה 5% שומן

35 גרם גבינת קשקבל, מגוררת

15 גרם מלח ים

מרכיבים למלית:

350 גרם תרד טורקי, שטוף וקצוץ דק

100 גרם גבינה כחושה

150 גרם גבינת ריקוטה פרסקה

100 גבינה בולגרית, מפוררת

50 גרם קורנפלור

10 מ"ל ( 2 כפיות) שמן זית

1/4 כפית מלח ים ( לא חובה, הגבינות מלוחות)

קורט פלפל שחור טחון

 

בנוסף:

1 ביצה טרופה להברשה

100 גרם שומשום

 

הכנת בצק הקשקבל:

מניחים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והקמח ומערבבים עד שמתקבלת תערובת פירורית

מוסיפים את הגבינות והמלח ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים בניילון נצמד ומצננים במקרר שעתיים לפחות.

להכנת המלית:

מערבבים את כל המרכיבים בקערה, לתערובת אחידה.

להרכבת המאפה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

על גבי משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק ולמלבן בגודל 50*55 ס"מ בעובי 3 מ"מ.

חותכים את הבצק ל – 4 רצועות שוות.

מעבירים את המלית לשק זילוף ומזלפים פס לאורך כל רצועה קרוב לשול. מגלגלים לגליל וחותכים לחתיכות שוות באורך 5 ס"מ. מעבירים לתבנית ובעזרת סכין חדה חורצים לרוחב כל מאפה פסים אלכסוניים.

מברישים בביצה טרופה, מפזרים מעל שומשום ואופים בתנור 25 דקות, עד הזהבה.

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים