הצטרפו לmy roladin

מוס לב רושרס שוקולד

  • זמן הכנה: כשעה
  • כמות: 2 עוגות לב

מתכון למוס לב רושרס שוקולד

 

ביסקוויט שוקולד
291 גרם קמח
209 גרם סוכר
27 גרם קקאו
0.5 אבקת אפייה
350 גרם ביצים
104 גרם חלב

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים, מוסיפים בהדרגה את הסוכר, אבקת אפייה, קקאו, קמח ולבסוף את החלב.
מורחים על המגש עובי 3 ס"מ. אופים על 170 מעלות כ12 דק.
לאחר האפייה קורצים לתבנית.

מוס אנגלז שוקולד
354 גרם חלב
109 גרם חלמון
68 גרם סוכר אינוורטי
436 גרם שוקולד מריר
31 גרם מסת ג'לטין

אופן ההכנה
מחממים את החלב והסוכר האינוורטי תוך כדי ערבוב מתמיד.
מחכים לבעבוע עד כדי הסמכה ( חשוב לשים לב לערבב תמיד)
שופכים על השוקולד מסת ג'לטין ומבלנדרים עם בלנדר מוט, מצננים מעט במיקסר עם וו הקצפה.

 

410 גרם שמנת מתוקה
600 גרם מוס אנגלז
מקציפים את השמנת המתוקה למרקם יוגורט ומקפלים את האנגלז פנימה ויוצקים לרינג.

הרכבה
ברינג לב קורצים תחתית ביסקוויט, יוצרים את המוס פנימה ומקפיאים ללילה.


הכנת הציפוי
189 גרם קורקנט אגוזים ( אגוזי לוז) מסוכרים
100 גרם שמן קנולה
166 גרם חמאת קקאו
416 גרם שוקולד חלב
133 גרם שוקולד מריר

להמיס את הכל יחד ולהוסיף אגוזים מסוכרים לצנן מעט ולצפות את העוגה
קישוט אבקת זהב.

בתאבון!

 

 

 

 

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים