-
משך: 3 שעות
-
מס' משתתפים: 20
- גילאים: 17+
רולדין גאה לקחת חלק בפסטיבל החלה הראשון של FOODISH- t – אגף הקולינריה של אנו – מוזיאון העם היהודי
שלושה ימים של תרבות, קולינריה וזהות יהודית!
לרגל פסטיבל החלה של FOODISH, מאפיית הלחם של רולדין פותחת את הדלתות לסיור במפעל הלחם בו נאפים הלחמים, הלחמניות וכמובן – החלות המיתולוגיות של רולדין ומיד אח"כ נתכנס בחדר הסדנאות של רולדין לסדנא מעשית בהנחייתה של הקונדיטורית אורטל סולמונוב מהקונדיטוריה הראשית שתעביר סדנא להכנת חלות .
אנחנו מזמינים אותכם ללמוד טכניקות חדשות להכנת בצק מושלם, סוגי קליעת חלה ושדרוגים מעניינים כדי שתצא לכם החלה המושלמת .
בסיום הסדנה כל משתתף יוצא עם מארז של 2 סוגי חלות : חלה קלאסית וחלה מלוחה בסוגי קליעות שונים
הסדנאות יתקיימו בתאריך 13.11.25 –
שעה 12:00– הפעילות תכלול סדנא מעשית + סיור במפעל הלחם
שעה 16:00 – הפעילות תכלול סדנא מעשית
דגשים חשובים:
- הסדנא מתקיימת בחדר סדנאות ,העבודה הינה בקבוצות על פני שולחנות עבודה גדולים
- מינימום לפתיחת סדנא – 11 משתתפים .( מקסימום 20 )
- הסדנא מותאמת החל מגיל 17 ומעלה
- ייתכן ובמהלך הסדנא הקונדיטורית תדגים הכנת בצק
- הסדנא מתקיימת בעמידה לצד שולחנות העבודה