• משך: 3 שעות
  • מס' משתתפים: 20
  • גילאים: 17+

רולדין גאה לקחת חלק בפסטיבל החלה הראשון של FOODISH- t – אגף הקולינריה של אנו – מוזיאון העם היהודי

שלושה ימים של תרבות, קולינריה וזהות יהודית!

לרגל פסטיבל החלה של FOODISH, מאפיית  הלחם של רולדין פותחת את הדלתות לסיור במפעל הלחם בו נאפים הלחמים, הלחמניות וכמובן – החלות המיתולוגיות של רולדין ומיד אח"כ נתכנס בחדר הסדנאות של רולדין לסדנא מעשית בהנחייתה של הקונדיטורית אורטל סולמונוב מהקונדיטוריה הראשית שתעביר סדנא להכנת חלות .

אנחנו מזמינים אותכם ללמוד טכניקות חדשות להכנת בצק מושלם, סוגי קליעת חלה ושדרוגים מעניינים כדי שתצא לכם החלה המושלמת .

בסיום הסדנה כל משתתף יוצא עם מארז של 2 סוגי חלות : חלה קלאסית וחלה מלוחה בסוגי קליעות שונים

הסדנאות יתקיימו בתאריך 13.11.25 –

שעה 12:00–  הפעילות תכלול סדנא מעשית + סיור במפעל הלחם

שעה 16:00 – הפעילות תכלול סדנא מעשית

דגשים חשובים:

  • הסדנא מתקיימת בחדר סדנאות ,העבודה הינה בקבוצות על פני שולחנות עבודה גדולים
  • מינימום לפתיחת סדנא – 11 משתתפים .( מקסימום 20 )
  • הסדנא מותאמת החל מגיל 17 ומעלה
  • ייתכן ובמהלך הסדנא הקונדיטורית תדגים הכנת בצק
  • הסדנא מתקיימת בעמידה לצד שולחנות העבודה

 

 

חשוב!

ניתן לבצע שינויים / ביטולים באמצעות המייל בלבד לכתובת -karin@roladin.co.il עד 2 ימי עסקים טרם מועד הסדנא שנקבע.
לא יינתן החזר כספי בגיל ביטול או אי הגעה מעבר לטווח זמן זה מכל סיבה שהיא.

הסדנא מתחילה בדיוק בזמן  הנקוב
רגישות לאלרגניים - המאפים והקינוחים שנכין עשויים להכיל בוטנים , אגוזים, שומשום, גלוטן, חלב, סויה וביצים.
עדיפות לנעלים סגורות ושיער אסוף.
חניון זמין - חניון גג צמוד לרמי לוי

לכל בעיה שאלה .ניתן לשלוח וואטסאפ למס 054-2576885.