• משך: 3-3.5 שעות
  • מס' משתתפים: 16
  • גילאים: 17+

חולמים על ריח של שמרים ביום שישי בבית?

אנחנו מזמינים אותכם ללמוד טכניקות חדשות לעוגות שמרים מושלמות מצוות השפים של רולדין

סדנאות האפייה של  רולדין למבוגרים,  נבנה על ידינו לצורך למידה של חווית האפייה תוך התנסות מלאה בכל שלבי ההכנה, למידת תהליכים וטכניקות מהמתקדמות בענף. אנו שמים דגש רב על טעמים, חווית הלמידה, התנסות וכמובן רמת גימור מושלמת של כל העוגות והמאפים.

 

בסיום הסדנה כל משתתף יוצא עם מארז מושקע של מאפי שמרים

מה נכין:
•קראנץ שוקולד של רולדין
•בצק בריוש חלב יפני- סינבון רול עננים בטכניקה מיוחדת
•מקל גבינות תרד ועשבי תיבול-בצק עלים, תערובת עשבי תיבול, תרד טרי, גרידת לימון, גראנה פדנו, קשקבל ופרמזן.

ובנוסף כל אחד יוצא עם חוברת מתכונים של המאפים שהכנתם במהלך הסדנא

תאריך לבחירה-

20.1.26 – שעה 10:00 – סדנא מלאה
16.2.26- שני -17:30

לפרטים נוספים: קארין 054-2576885

 

דגשים חשובים:

  • הסדנא מתקיימת בחדר סדנאות ,העבודה הינה בקבוצות על פני שולחנות עבודה גדולים
  • מינימום לפתיחת סדנא – 11 משתתפים .( מכסימום 16 )
  • הסדנא מותאמת החל מגיל 17 ומעלה
  • ייתכן ובמהלך הסדנא הקונדיטורית תדגים הכנת בצק
  • הסדנא מתקיימת בעמידה לצד שולחנות העבודה

 

חשוב!

ניתן לבצע שינויים / ביטולים באמצעות המייל בלבד לכתובת -karin@roladin.co.il עד 2 ימי עסקים טרם מועד הסדנא שנקבע.
לא יינתן החזר כספי בגיל ביטול או אי הגעה מעבר לטווח זמן זה מכל סיבה שהיא.

הסדנא מתחילה בדיוק בזמן  הנקוב
רגישות לאלרגניים - המאפים והקינוחים שנכין עשויים להכיל בוטנים , אגוזים, שומשום, גלוטן, חלב, סויה וביצים.
עדיפות לנעלים סגורות ושיער אסוף.
חניון זמין - חניון גג צמוד לרמי לוי

לכל בעיה שאלה .ניתן לשלוח וואטסאפ למס 054-2576885.