-
משך: 3-3.5 שעות
-
מס' משתתפים: 16
- גילאים: 17+
חולמים על ריח של שמרים ביום שישי בבית?
אנחנו מזמינים אותכם ללמוד טכניקות חדשות לעוגות שמרים מושלמות מצוות השפים של רולדין
סדנאות האפייה של רולדין למבוגרים, נבנה על ידינו לצורך למידה של חווית האפייה תוך התנסות מלאה בכל שלבי ההכנה, למידת תהליכים וטכניקות מהמתקדמות בענף. אנו שמים דגש רב על טעמים, חווית הלמידה, התנסות וכמובן רמת גימור מושלמת של כל העוגות והמאפים.
בסיום הסדנה כל משתתף יוצא עם מארז מושקע של מאפי שמרים
מה נכין:
•קראנץ שוקולד של רולדין
•בצק בריוש חלב יפני- סינבון רול עננים בטכניקה מיוחדת
•מקל גבינות תרד ועשבי תיבול-בצק עלים, תערובת עשבי תיבול, תרד טרי, גרידת לימון, גראנה פדנו, קשקבל ופרמזן.
ובנוסף כל אחד יוצא עם חוברת מתכונים של המאפים שהכנתם במהלך הסדנא
תאריך לבחירה-
20.1.26 – שעה 10:00 – סדנא מלאה
16.2.26- שני -17:30
לפרטים נוספים: קארין 054-2576885
דגשים חשובים:
- הסדנא מתקיימת בחדר סדנאות ,העבודה הינה בקבוצות על פני שולחנות עבודה גדולים
- מינימום לפתיחת סדנא – 11 משתתפים .( מכסימום 16 )
- הסדנא מותאמת החל מגיל 17 ומעלה
- ייתכן ובמהלך הסדנא הקונדיטורית תדגים הכנת בצק
- הסדנא מתקיימת בעמידה לצד שולחנות העבודה
