- זמן הכנה: 20 דקות
- כמות: 6-8 אנשים
רכיבים לתבנית מרובעת בגודל 30*20:
לבצק פריך שקדים:
60 גר' חמאה
90 גר' אבקת סוכר
מקל וניל
1 ביצה
110 גר' שקדים טחונים
20 גר' קוקוס
10 גר' קורנפלור
70 גר' קמח תפוחי אדמה
400 גר' קונפיטורת פירות יער
לשטרויזל קוקוס ושקדים:
100 גר' סוכר
100 גר' חמאה קרה
מקל וניל
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' קוקוס טחון
170 גר' קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה:
לבצק פריך שקדים:
- במקסר עם וו גיטרה להקרים את החמאה , הוניל ואבקת הסוכר.
- בהדרגה ותוך כדי ערבוב יש להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
- להוסיף את כל שאר החומרים לתערובת החמאה גם כן תוך כדי ערבוב איטי במקסר.
- למרוח בעזרת פלטה על תבנית אפייה ולאפות כ- 10 דק' בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות .
- לקרר.
- למרוח את קונפיטות פירות היער.
שטרויזל קוקוס ושקדים:
- במקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
- לפזר שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער
- לאפות כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות .
- לקרר , לפזר באבקת סוכר ולחתוך לקוביות.