- זמן הכנה: כ- 20 דק'
הפנקייק טוסט של עדי מרום
מצרכים
חלה מתוקה של רולדין
כוס חלב
ביצה
1/4 כוס סוכר
אופן ההכנה
לוקחים חלה וחותכים לה את ״הקשה״, בעזרת קורצן נקרוץ עיגולים עבים בגודל של פנקייק, נשים לב לעובי החלה ואם יש צורך לחתוך.
בקערה נערבב חלב, ביצה וסוכר ונטבול את עיגולי החלה שקרצנו, במחבת משומנת מעט עם חמאה על חום נמוך- בינוני נטגן את הפרנץ טוסט מכל צד ונסגור בין לבין בעזרת מכסה/ קערה כ2 דקות מכל צד.
נגיש לצד גלידה, תותים ומייפל זה הכל! תהנו
בתאבון!