חדש! אתר הזמנות, עכשיו תוכלו להנות מכל הפינוקים עד הבית

עוגת דבש תפוחים ומרנג אספרסו

  • זמן הכנה: 
  • כמות: 

מצרכים

קורט  קינמון טחון

1/3 כוס+כף (80 גר') סוכר

כפית (2 גר') סודה לשתיה

כפית (2 גר') אבקת אפייה

1/4 כוס (40 גר') ריבת תות שדה

2 כפות (40 גר') דבש

1/2 כוס (80 גר') שמן קנולה

1 ביצה (65 גר') מס' 1

1/4 כוס (60 גר') מים

כוס פחות כף (125 גר') קמח

חומרים למרנג:

3 כפות (40 גר')סוכר

3  (100 גר') חלבונים

3/4 כוס+כף (165 גר') סוכר

כף (12 גר') קמח תפו"א

1/3 כוס  (50 גר') שקד טחון

1/2 כפית (2 גר') אבקת נס קפה

חומרים למלית תפוחים:

1 כוס (100 גר') קוביות תפוח ירוק

2 כפות (25 גר') חמאה

2 כפות (25 גר') סוכר חום דמררה

אופן הכנה

למלית תפוחים:

ממיסים חמאה במחבת ומקפיצים את התפוחים עם הסוכר לריכוך

לעוגת דבש:

מערבבים במיקסר עם מטרפה את הסוכר, דבש ,מים, ריבה ,שמן וביצים לתערובת אחידה .מוסיפים את הקמח ,קינמון, אבקת אפיה וסודה לשתייה ומערבבים למסה אחידה

למרנג:

מקציפים את החלבון לקצף רך ומוסיפים בהדרגה את הכמות הראשונה של הסוכר בהדרגה לקצף חזק. מערבבים בעדינות את אבקת הנס קפה. מערבבים יחדיו את שאר החומרים ומקפלים בעדינות למסה אחידה ויציבה.

הרכבת העוגה:

מוזגים מהבלילה עד כשני שליש גובה של תבנית אינגליש קייק

מפזרים תפוחים ומזלפים כשליש  מהמרנג בפס ישר.

בעזרת כף מערבלים בעדינות ליצירת דוגמת שיש

אופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 35-40 דק, ובנעיצת סכין היא תצא יבשה

מעטרים באבקת סוכר

לקבלת עדכונים חמים

אישור דיוור - זהו שדה חובה
הריני לאשר קבלת דיוור של חומרים פרסומיים ועדכונים של רולדין באמצעי המדיה השונים. אדם שפרטיו יירשמו במאגר המידע רשאי לפנות להנהלת רולדין ולקבל את הפרטים הרשומים אודותיו ו/או לבטל הסכמתו לקבלת דיוור
דלג לתוכןכפתור לפתיחת תפריט נגישותHandicapped logo whiteHandicapped logo black

תפריט נגישות

הצהרת נגישות