-
זמן הכנה: שעה
-
כמות: כ- 50 אוזני המן
אוזני המן צ'אנקי שוקולד:
490 גרם קמח (3.5 כוסות)
320 גרם חמאה רכה ולא מומסת
65 גרם שמנת מתוקה (1/4 כוס)
100 גרם שקדים טחונים
80 גרם חלמון ( 4 חלמונים מביצה בגודל מדיום )
1מקל וניל
200 גרם אבקת סוכר
אופן הכנה:
בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה רכה, אבקת סוכר ומערבבים במהירות בינונית עד להקרמה.
מוסיפים בהדרגה חלמונים ושמנת מתוקה עד להטמעה מלאה.
לבסוף מוסיפים וניל, קמח ושקדים טחונים.
ממשיכים לערבב עד לקבלת בצק במרקם אחיד.
מומלץ לקרר את הבצק לילה במקרר/ להכניס למקפיא לשעה ולהעביר לקירור עוד שעה ואז להתחיל לעבוד.
לרדד את הבצק דק (לעובי 3 ס”מ) לקרוץ עיגולים (קוטר 7) לזלף בערך כ 14 גרם ממרח שוקולד שמכיל אגוזים.
לסגור בצורת משולש (אפשר להדביק עם מים את שולי הבצק)
אפיה:
170 מעלות 14 דקות
צינון והצעת הגשה: אבקת סוכר.
בתאבון!