הצטרפו לmy roladin

לחם קממבר אפוי

  • זמן הכנה: כ - 25 דק'

לחם קממבר אפוי של Misspetel

 

מצרכים:
לחם זיתים של רלדין
כיכר קממבר
מעט שמן זית
כמה ענפי טימין
מלח גס

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-170 מעלות.
חותכים עיגול בגודל כיכר הקממבר בחלקו העליון של הלחם.
מוציאים את העיגול ומרוקנים מתוכן בגובה הקממבר.

מכניסים לתוך הגומה שנוצרה את הקממבר, חותכים את החלק העליון של הקממבר לריבועים.
יוצקים מעל מעט שמן זית, זורים טימין ומלח גס ומכניסים לתנור.
אופים כ-20-25 דקות עד שהגבינה מתרככת.
מגישים חם.

 

בתאבון!

 

 

 

 

my Roladin
לחצו כאן ותהנו לפני כולם ממבצעים ועדכונים חמים